NAŠA PONUDA

Web sajtovi za mala, srednja i velika preduzeća
online prodavnice, digitalni marketing.

Web sajt za mala preduzeća

Tokom deset godina postojanja u oblasti IT posebno skocentrisani na segmet izrade sajtova, digitalni odnosno internet marketing, pomogli smo mnogim malim i srednjim preduzećima koja su postala ne samo velika nego i veoma uspešna.

Mi smo web dizajn agencija koja ima poseban program za mala i srednja preduzeća. Pokrivamo sve aspekte brendiranja i kreativnog dizajna, tako i digitalnog marketinga i promocije.

Mi kreiramo moderne, jasne i stilizovane sajtove koji su u potpunosti optimizovani za dobre pozicije na Google.


VišeOnline prodavnice

Dizajniranje online prodavnica je jedna od naših vodećih usluga. Svim preduzećima obezbeđujemo profesionalni web sajt sa primenjenim svim elementima kupovine.U potpunosti smo spremni da vam pomognemo u odabiru onog rešenja koje je najbolje za vas.

Tokom decenije prisustva u ovoj oblasti u dobroj smo poziciji da vam ponudimo najbolje i najmodernije rešenje za vašu online prodavnicu, primenjujući sve vrste plaćanja koje vašem preduzeću odgovaraju.

Više


WordPress & Joomla & Drupal teme

Zastupamo mišljenje da vaše preduzeće treba da ima svoj sajt, odnosno onaj koji je tačno napravljen po vašoj meri i prema vašim potrebama. Pored gomile rešenja za izgled vašeg sajta koje možete pronaći na internetu, zašto baš da krenete u gradnju sopstvene teme za Wordpress, Joomla ili Drupal?

Zato što vaše preduzeće zaslužuje svoje mesto na internetu, i pošto je unikatno za vas onda zaslužuje i unikatan dizajn, sumnjamo da bi ste potpuno isti izlog uradili recimo kao i vaša konkurencija iz iste ulice ili opštine, zato smo mi za unikatan dizajn koji je odrađen samo za vaše preduzeće.

Više